Prejudecata e mostrul de sub pat. De asta patul tău e rece

Încă odată, fenomenul schimbării ia amploare prin intermediul oamenilor care iși deschid sufletele pentru a-și împărtăși sentimentele. Așa cum tot ce e frumos și original vine din inimă și e trecut prin filtrul personal, acest articol este creat cu scopul de a se alătura unei colectivități de oameni care promovează conceptul de „minte deschisă” prin campania de pe EBloguri lansată împreună cu Adina Banea și SexHibition.

Dacă am încerca să explicăm de ce și când se naște prejudecata în educația noastră, ar dura o veșnicie. Și, cu siguranță, timpul pe care îl pierdem sub influența sa nu se mai poate întoarce înapoi. Așa că de ce să mai explicăm, dacă „A explica ucide arta”?!

Ți s-a întâmplat vreodată când erai mic și vizionai un film împreună cu familia, să fie o scenă de dragoste sau sex, și să ți se spună „Pune mâna la ochi!”? Tuturor ni s-a întâmplat, cu siguranță! Și tu încercai să te uiți printre degete, nu? Și eu! Cam la asta se rezumă începutul relației om-sex: la a interzice, a fi curios și a cunoaște. O relație care nu prea poate evolua până când nu devii conștient de forța interioară pe care o posezi. Ingredientul surpriză care face ca relația să alunece pe făgașul corect este INTUIȚIA, acel lubrifiant care odată ales, trebuie consumat complet.

Urmează momentul inevitabil în viața fiecăruia dintre noi, când vei simți o lipsă copleșitoare, iar dacă mai ai și norocul să te aflii într-o mulțime de oameni, și nu singur între patru pereți, poți evita o eventuală depresie. De fapt, poți găsi CHEIA care-ți poate deschide lacătul sufletului (și al fermoarului de la pantaloni) dacă ești femeie, iar dacă ești bărbat vei simți fiorul care-ți va confirmă că femeia din celălalt capăt al încăperii, e deschizătura în care CHEIA ta se va potrivi perfect! E un mecanism al naturii de care poate suntem conștienți sau poate nu. Dar ce este cert, este faptul că toți îl urmăm mânați de o pornire interioară inconștientă.

Pasul următor: Te cheamă Eva și ai găsit CHEIA. În dimineața următoare o prietenă te invită la cafea. Accepți, bineînțeles. Intrii în cafenea etalând un zâmbet de 5 stele. Prietena ta te întreabă ce s-a schimbat. Iar tu răspunzi că ți-ai cumpărat o pereche nouă de pantofi care-ți completează viața. Ea vrea să îi vadă iar tu te eschivezi spunând că aștepți momentul potrivit să îi porți. Ei bine acel moment metaforic când îți vei etala pantofii va fi și cel în care îi vei împărtăși lui Adam că te face fericită.

În definitiv, este clar că cele mai frumoase momente se nasc din puterea de a îndrăzni, din curajul de a-ți asculta intuiția…În atingerea a două trupuri ce descoperă compatibilitatea androgină nu este nimic rușinos. Este artă și natură.

Advertisements

About Carla

I'm not going to write a thing right now, because I don't really know who I am. And that's exactly why I'm here.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Cristina Florea ♥

Eu când tac, scriu.

Blogu' lu' Florin

Tăieturi din ziar, editoriale, păreri

Jurnalul Evei

Please don't romanticize me. I am not who you think I am.

Cuvintele din cărţi

blog de citate

%d bloggers like this: